Koel-en Vriestransport

Koel- en Vriestransport

Koel- en vriestransport vormt een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten van A.H Boekema & Zn. Dagelijks vertrekken diverse wagens naar Duitsland, Engeland en geheel Scandinavië. Groente, fruit, bloemen en planten vormen de voornaamste ingrediënten van de ladingen. Door seizoen gebonden inkoop en verkoop van onze klanten in geheel Europa, worden regelmatig ook andere Europese landen aangereden. Elk transport vraagt de uiterste zorg. Maar bij geconditioneerde goederen ligt deze lat nog hoger. Voor ons is dit geen enkel probleem, met ons modern wagenpark voldoen we aan de laatste eisen op dit gebied.

dankzij jarenlange ervaring hebben wij goede contacten opgebouwd bij verschillende rederijen. Zowel de volle zeecontainers als ook de groupagecontainers (LCL) kunnen wereldwijd verscheept worden. Wij bezorgen uw zending zoals u het graag wil hebben, dus van deur tot deur (door-to-door) of van terminal tot terminal.
Met grote regelmaat word het wagenpark zowel inwendig als uitwendig gereinigd door gecertificeerde bedrijven. Inmiddels hebben meerdere gerenommeerde groente-,fruit- en bloemenexporteurs de weg gevonden naar A.H. Boekema & Zn. Het merendeel van deze exporteurs is gevestigd in het Westland. Hier is dan ook gedeelte van onze wagenpark gestationeerd zodat wij binnen de huidige regelgeving het maximale kunnen betekenen voor onze klanten.

CONTACT INFORMATIE

Boekema Transport contact
VENUS 3 8448 CE HEERENVEEN the NETHERLANDS
+31 513 820 513
info@boekematransport.eu

NEEM DIRECT CONTACT OP